عاری از عوامل زنده بیماریزا باشد، عاری از مواد شیمیایی زیان آور باشد، بدون رنگ و بو، و طعم مطبوع داشته باشد
اطلاعات بیشتر
13 دی 1396
تولید رسوب در دستگاه های حرارتی و دیگ بخار، تولید بخار با کیفیت پایین، خوردگی بویلرها و دیگر سیستمهای حرارتی و لوله ها.
عاری از عوامل زنده بیماریزا باشد، عاری از مواد شیمیایی زیان آور باشد، بدون رنگ و بو، و طعم مطبوع داشته باشد
عاری از عوامل زنده بیماریزا باشد، عاری از مواد شیمیایی زیان آور باشد، بدون رنگ و بو، و طعم مطبوع داشته باشد
تولید رسوب در دستگاه های حرارتی و دیگ بخار، تولید بخار با کیفیت پایین، خوردگی بویلرها و دیگر سیستمهای حرارتی و لوله ها.
دامنه نگرانی های اساسی در مورد آب های صنعتی بستگی به محل مصرف آب دارد.
آب سالم معمولا به صورت یک عنصر بدون طعم , شفاف و بدون بو تعریف می شود این تعریف ساده هنوز برقرار است اما امروزه کیفیت آب سالم به دو بخش تقسیم می شود کیفیت باکتری شناختی و کیفیت شیمیایی از لحاظ استاندارد، حداکثرهایی برای هر دو بخش درنظر گرفته می شود